Onze dienstverlening

In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen zijn onze leidraad. Wij ontvangen u graag op kantoor om onder het genot van een kopje koffie uw wensen te bespreken. Wij geven u een deskundig, onafhankelijk advies in begrijpelijke taal.


Verzekeren


Bij de beste verzekering gaat het niet alleen om de prijs en de voorwaarden. De verzekering past bij u en biedt de juiste dekking in uw situatie.

lees meer

Hypotheek


Een hypotheek is een grote financiële verplichting. Met behulp van onze hypotheekadviseur kiest u de hypotheek die bij u past.

lees meer

RegioBank


Wij zijn RegioBank, uw bank dichtbij, waar u zo kunt binnenlopen. Bij ons regelt u al uw bankzaken: betalen, sparen, alles!

lees meer

Zakelijke markt


Ondernemen is risico’s nemen. Tegen risico’s kunt u zich ook verzekeren. Wij kunnen u adviseren over verzekeringen en financiën.

lees meer

Financieel advies


Financiële planning biedt grip en overzicht op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Met ons financieel advies haalt u méér uit uw geld!

lees meer

Makelaardij


Bij ons vind u Vastgoed Adviesgroep Makelaars: De makelaar denkt mee met uw woonwensen, uw omstandigheden en uw portemonnee.

lees meer

Copyright © 2021 Kramer Advies. Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Privacy statement