Vastgoed Adviesgroep Makelaars

vastgoed-adviesgroepBij ons in het pand is Vastgoed Adviesgroep Makelaars gevestigd.
Het kopen van een huis is een van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Of u nu voor het eerst een woning koopt, of al eerder een huis kocht: deskundig advies is onontbeerlijk. Dit geldt ook als u uw huis juist wilt verkopen. Vastgoed Adviesgroep Makelaars levert advies op maat. Begeleiding van bezichtiging tot koop, of alleen het opstellen van het koopcontract. De makelaar denkt mee met uw woonwensen, uw omstandigheden en uw portemonnee.

Een nieuw huis kopen is altijd een spannende aangelegenheid. Vastgoed Adviesgroep Makelaars neemt u hierbij zo veel mogelijk zorgen uit handen. Of het nu gaat om het vinden van een geschikte woning, de onderhandelingen met de verkoper of de financiering van uw droomhuis. De markt verandert voortdurend, evenals de regelgeving op het gebied van onroerend goed. Onze makelaar schoolt zich voortdurend bij en is daarom altijd op de hoogte van de nieuwe eisen en regels.

Kijk voor meer informatie en het volledige aanbod van Vastgoed Adviesgroep Makelaars op vastgoedadviesgroep.nl of loop eens binnen bij ons kantoor op Lorentzplein 26 in Haarlem.

Ontzorgen is onze kracht!

Copyright © 2021 Kramer Advies. Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Privacy statement