Autoverzekering

Autoverzekeringen vergelijken betekent kijken naar prijs én naar polisvoorwaarden. Als u alleen op de prijs let bij de keuze voor uw autoverzekering, kunt u bedrogen uitkomen op het moment dat u een beroep moet doen op uw verzekering. Vol trots bieden wij elk klant:

  • Optimale dekking
  • Uitstekende schade-afhandeling
  • Gratis opzegservice van uw oude verzekering

Autoverzekeringen vergelijken is ons vak. Neem contact met ons op en u krijgt van onze adviseurs een eerlijke vergelijking tussen alle aanbieders passend bij uw persoonlijke situatie! U bent bij ons niet altijd het goedkoopste uit, maar wel het beste. Zo weten wij bij welke verzekeraar welke nieuwwaarderegeling geldt en hoe er wordt omgegaan bij schade met het eigen risico. Er zijn steeds meer verzekeraars die sturen naar een bepaalde schadehersteller bij schade; dit is niet erg, maar het is wel belangrijk dat u hier goed van op de hoogte bent. Wij informeren u goed en begeleiden u bij schade naar de juiste partij.

Voorkom pech bij schade. Kies voor de beste motor- of autoverzekering en maak een afspraak op ons kantoor in Haarlem. Makkelijk en altijd goed geregeld!

Wanneer u een kopie van uw huidige polisblad naar ons toe stuurt of mailt, kunnen wij direct voor u kijken of wij u een beter aanbod kunnen doen, niet alleen in prijs, maar zeker ook in kwaliteit!

 

Copyright © 2021 Kramer Advies. Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Privacy statement