Belastingvoordeel door aftrek specifieke zorgkosten

Geplaatst op maandag 30 oktober 2017

Iets wat veel mensen niet weten, is dat bepaalde ziektekosten fiscaal aftrekbaar zijn bij de aangifte inkomstenbelasting. Dit noemt men ook wel ‘aftrek specifieke zorgkosten’ en kan een interessant belastingvoordeel opleveren voor mensen die niet alle zorg vergoed krijgen van hun verzekeraar. Maar welke aftrekbare zorgkosten zijn er precies en onder welke voorwaarden mag men van deze regeling gebruik maken? Welke zorgkosten zijn aftrekbaar? Er zijn een groot aantal zorgvormen die deels of volledig aftrekbaar zijn, bijvoorbeeld: Behandeling in een ziekenhuis of instelling Behandeling bij een tandarts Behandeling bij een paramedicus Bepaalde hulpmiddelen, waaronder een kunstgebit en steunzolen Ziekenvervoer, bijvoorbeeld...

Lees meer

Geplaatst op woensdag 13 september 2017

Welkom Steven! Vanaf 1 oktober is Steven Scholten stagiair af en echt in dienst bij ons op kantoor. Steven zal bij Assurantiekantoor Kramer als allround commercieel medewerker aan de slag gaan. Zowel voor een onderhoudsgesprek van de particuliere verzekeringen als advies op het gebied van RegioBank ben je bij Steven in goede handen.  

Lees meer

Loopt je hypotheek nog juist?

Geplaatst op dinsdag 24 januari 2017

Het nieuwe jaar goed beginnen? Kijk dan weer eens naar je hypotheek. Loopt deze nog goed? Is rentemiddeling een optie in jouw geval? Ik kijk graag met je mee wat de mogelijkheden en wensen zijn. Soms is oversluiten handig, soms is behouden van de huidige voorwaarden beter. Ook zijn er steeds meer banken die tussentijds de rente naar beneden bijstellen als de marktwaardeverhouding/hypotheek gunstiger is geworden. Hiervoor moet je vaak wel je huis laten taxeren. Mieke Wever van Vastgoed Adviesgroep kan dit voor je regelen. Bel me voor een afspraak of stuur een mail, dan kan ik kijken wat ik...

Lees meer

Zorgverzekering, stap nu over naar ONVZ!

Geplaatst op maandag 21 november 2016

Overweegt u om over te stappen? Via ons kunt u een zorgverzekering bij ONVZ afsluiten met korting! Goede dekking, makkelijk afsluiten en makkelijk declareren. En natuurlijk een restitutiepolis! Klik hier en sluit uw zorgverzekering nu af! Uiteraard wordt ook de opzegging van uw oude verzekering direct geregeld. Voor hulp bij het afsluiten of verdere vragen mag u altijd even bellen of langskomen. Ook voor zorgverzekeringen bent u bij ons aan het juiste adres!

Lees meer

Al klaar voor de winter?

Geplaatst op maandag 14 november 2016

Bijna #winter! Zijn je dakgoten leeg, is je ketel gecheckt en je schoorsteen geveegd? Hoe maak jij jouw huis winterklaar? Mooie tijd om ook eens je financiële zaken door te nemen. Wij helpen graag met weer inzicht te geven in het gehele plaatje, kom langs of bel of mails ons voor een afspraak! (eliana@rjkramer.nl of 023-5321688)

Lees meer

Huis verkopen of kopen? Maak een afspraak met een makelaar en hypotheekadviseur!

Geplaatst op donderdag 23 juni 2016

Mieke Wever van Vastgoed Adviesgroep is dé makelaar in Haarlem en omgeving. Wanneer zij je begeleid in de aan- of verkoop van je huis weet je zeker dat je in goede handen bent. Ze weet alles van de woningmarkt en is zeer flexibel zodat ze kan schakelen wanneer dat nodig is. De combinatie van Hypotheekadviseur en Makelaar onder 1 dak maakt de lijnen kort en zorgt dat er snel geschakeld kan worden. Bij Eliana van der Jagt kun je terecht voor een open en eerlijk hypotheekadviesgesprek. In het eerste gesprek maakt zij uitgebreid kennis en geeft zij duidelijk aan wat de mogelijkheden...

Lees meer

Lijfrenteverzekering tot uitkering?

Geplaatst op vrijdag 15 april 2016

Wanneer je een lijfrenteverzekering hebt die tot uitkering komt, moet je nogal wat keuzes maken; Wil je het bedrag uitgekeerd hebben of nog even verder sparen en wat heeft dit voor consequenties? Betaal ik dan niet teveel belasting? Moet ik voor een bank of verzekeraar kiezen? Etc. Wij kunnen u daarbij helpen. Kom langs op kantoor of bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak. Eerst even zelf orienteren? Kijk het filmpje met een heldere uitleg over lijfrenteverzekeringen!

Lees meer

Overlijdensrisicoverzekering

Geplaatst op donderdag 28 januari 2016

Bent u goed verzekerd? Wat als er wat gebeurt? Blijft het gezin verzorgd achter? Ondanks dat het niet het leukste onderwerp is, is het wel goed om hier eens bij stil te staan. Wij hebben een kleine tool om u te helpen, de risicoscanner. Neem maar eens een kijkje! En wilt u advies? Bel gerust voor een afspraak dan nemen we uw situatie en de mogelijkheden vrijblijvend met u door.

Lees meer

De allerbeste wensen voor 2016!

Geplaatst op maandag 4 januari 2016

Het hele team van Assurantiekantoor Kramer wenst u het allerbeste voor 2016! Op naar een gezond en mooi jaar! Mocht u nog vragen hebben omtrent uw hypotheek of verzekeringen dan weet u ons te vinden! Wij kijken graag eens met uw mee of alles nog up-to-date is of wellicht beter/goedkoper geregeld kan worden. Ook voor uw bankzaken bent u bij ons op het juiste adres. RegioBank is dé bank voor al uw bankzaken, persoonlijk en vertrouwd.

Lees meer

Copyright © 2017 Kramer Assurantiekantoor. Alle rechten voorbehouden | Disclaimer